SPATIUL DE CARE AI NEVOIE!

Ce oferim în cadrul parcului nostru

Spații de depozitare si birouri in cadrul Logistic Park SA Constanța - Alegeți locația ideală pentru afacerile dumneavoastra
Suntem o companie de încredere, specializată în dezvoltarea și administrarea unui parc logistic situat in zona industriala a orasului Constanța. Oferim spații de depozitare și facilități de logistică la standarde înalte, pentru a satisface cerințele clienților noștri din diverse industrii.

Logistic Park SA

Descoperă un spațiu logistic de excepție în Constanța! Pe terenul in suprafata de aproximativ 14,7 hectare sunt construite cladiri industriale si de birouri in suprafață totală de peste 60.000 de metri pătrați. La aceste facilități se adaugă căi comune de acces, spații de parcare, zone verzi și spații dedicate administrării Logistic Park.

Beneficiind de toate utilitățile necesare

Beneficiind de toate utilitățile necesare – energie electrică, gaze naturale, apă, canalizare și internet – Logistic Park este partenerul ideal pentru afacerea ta. Prin intermediul contractelor încheiate cu furnizorii de utilități, recuperăm și refacturăm costurile către clienți, asigurându-ne că oferim servicii de calitate și fiabilitate în timp.

Încrederea clienților noștri

Încrederea clienților noștri este dovada calității serviciilor noastre. Avem contracte care se deruleaza de peste 15 ani, ceea ce atestă satisfacția lor față de colaborarea cu noi. Colaborarea noastră de succes cu companii de prestigiu international si nu numai, a atras mai multi jucători din industrie. Suntem mândri să fim o parte activă în succesul și dezvoltarea companiilor din regiunea de sud-est a României.

Punct logistic strategic

Depozitele noastre servesc ca puncte de aprovizionare cruciale, distribuind mărfurile în întreaga regiune. Datorită infrastructurii noastre bine poziționate, clienții noștri beneficiază de o eficiență sporită în activitatea lor de distribuție.

NU RATAȚI ULTIMELE NOASTRE NOUTĂȚI

ABONEAZĂ-TE ACUM!

Mulțumim pentru abonare!

Processing...

0 +
Clienți fericiți
0 +
Proiecte
0 +
Contracte
0 +
Membrii comunitatii

Ai vreo întrebare? Intră în legătură cu noi!